10.23.12

Dåliga naglar kan vara ett tecken på kvinnligt håravfall

Posted in Okategoriserade at 01:14 by

I själva verket är det inte alls någon svår uppgift att vårda en konstgjord nagelförlängning eller hårförlängningar. Det viktigaste att komma ihåg är att man bör använda handskar vid diskning och matlagning, och sen borde naglarna klara sig rätt bra om man är försiktig. Enligt experter på personlig utveckling, berättar händernas och fötternas utseende mycket om en människas personlighet. I själva verket kan en överdriven nagelförlängning vara negativt. Detta är något som en nagelförlängning kan råda bot på, eftersom att man då gör falska naglar som är perfekta och sätter på istället. Då kan ingen lista ut hur ens egentliga naglar ser ut. Men om man inte sköter om sina naglar så kan de spricka och falla sönder av skörhet, de blir gula och skrumpnar ihop. Så man försöka att stanna där det fortfarande kan se naturligt ut. Att proteinerna i naglarna blir gula och att räfflor skapas kan vara ett tecken på att allt inte står rätt till. Vid autoimmuna sjukdomar som alopecia areata, det vill säga fläckvis håravfall, blir naglarna ofta väldigt räffliga. Så kvinnligt håravfall är absolut något att se upp med om dessa varningssignaler dyker upp.Comments are closed.